Ключар Пловдив

4.6/5 - (1420 votes)

Търсите ключар или автоключар в гр. Пловдив 

ключар или автоключар  Пловдив е голям град и ежедневно на много хора им се налага да ползват ключарски услуги. При положение, че имате нужда от такива, от най-обикновените смяна на ключалка или отключване на врати и когато вашият познат ключар е много зает – нашите аварийни ключари идват във ваша услуга. Предлагаме и автоключарски услуги на адрес или на място, а можете да използвате и нашия ключарски магазин, където да поръчате видове ключове, ключарски услуги на отлични цени.


ТЕЛЕФОН:  0889195706


Денонощен ключар Пловдив 

24 часа – ключар в Пловдив – това което ни интересува спрямо нашите клиенти е да осигурим най-прозрачна услуга. За всяка дейност си има строго определени етапи, всяка намеса изисква специфични материали и инструменти – предлагаме още съвети и решения за различни врати, и помещения според тяхното предназначение и нивото на сигурност, което търсите. Потърсете ни при спешна нужда от ключар или за систематична услуга, която да повиши сигурноста на вашата собственост.

Автоключарски услуги Пловдив 

24 часа – автоключар в Пловдив – и с уговорката, че не всяка автоключарска услуга е спешна и неотложна, но всяка трябва да се изавърши възможно най-качествено. В ателието можем да направим ключове за вашата кола: ключове за Мерцедес, ключове за БМВ, ключове за Фолксваген, Ауди, и още много други модели типични за българския шофьор Цените варират според услугата: изработка на ключ има една цена, аварийна намеса на пътя друга, разлика има е при посещение на адрес или когато дойдете в ателието на автоключаря. Цената е друга и за денонощен автоключар.

Спешна ключарска помощ Пловдив център    

Когато сте най-изнервени и целият свят ви е крив, ние предлагаме ключарски услуги в Пловдив, за да променим веднага настроението ви, като се намесим аварийно и оправим проблема. Дългогодишният ни опит в занаята ни позволява да запазим спокойствие и здрав разум и в най-трудните ситуации свързани с ключарските проблеми – а те не са никак малко и са много по-трудни когато са аварийни.

 

Отключване на секретна брава / отключване на врати

Имате проблеми със секретната брава във вашия дом? Заключени сте отвън и не можете да влезете в дома си? Ние сме бързо решение на вашите ключарски проблеми, които заменяваме с качествени ключарски услуги.
Ние сме решението на вашия проблем винаги, когато се нуждаете от авариен ключар за отваряне на всякакъв тип каси и сейфове, които включват механични или електромеханични системи. Ние сме експерти в аварийните ситуации и ще ви осигурим сигурност и комфорт!

Други услуги

 • Направа на ключове за различни марки коли
 • Монтаж / Демонтаж на ключалки за стари и нови коли
 • Прекодиране на ключалки на всякакви коли
 • Изваждане на счупен ключ от брава или патрон
 • Настройка/ ремонт  на имобилайзер за кола
 • Копие на ключ
 • Отключване на сейфове, секретна каси и др.
 • Отключване на касова брава – за метална врата, дървена, пвц
 • Прекодиране на касова брава
 • Подмяна на система за заключване и обков
 • Ремонт на дистанционен ключ и ключ за кола/ смяна на батерии
 • Отключване на офис сгради и помещения
 • Монтаж/демонтаж на брави
 • Дубликат  на чип, копие на карта/безключово обслужване
 • Обучение на ключ
 • Изработка на ключове по брава на врата, по патрон или шифър
 • Изработване на ключове по бравата на автомобила
 • Направа на сигурни ключодържатели

Грантирана лоялност и коректност от наша страна! Не се колебайте да ни потърсите при нужда от Ключар в Пловдив! Винаги професионално отношение към всеки наш редовен и нов клиент! Нашият екип се стреми да отговори на вашите очаквания 24 часа в денонощието в целият региона на Пловдив. Доказано ниски цени.

Работно време ключар Пловдив

Изпълняваме нашите услуги 7 дни в седмицата ( дори и неделя) във всички региони в Пловдив и региона.


Интересувате ли се от услугите на ключар или автоключар в гр. Пловдив?

Нашите услуги са с гарантирано качество, конфиденциалност и бързина. Дейността ни обхваща всички аспекти на ключарството и заключващите механизми. Ние работим на отлични цени и 100% гаранция изпълняваме всякакви поръчки с висок професионализъм. Екипът на нашата фирма е с многогодишен опит в ключарски и автокларски услуги. Ние извършваме експресни услуги 24 часа / 7 дни в седмицата. Осигурете си спокойствието във вашия дом или автомобил. Работим на територията на град Монтана и може да ни се доверите.

Експресен ключар в Пловдив

Спешните проблеми изискват експресно взимане на най-правилното решение. Когато имате срещу себе си професионалисти, които работят с отлично качествена и най-големият пробем се решава веднага. Нашите специалисти разполагат с най-модерна техника и ноу-хау, за да предотвратят неприятната ситуация по най-бързия начин.

Ключар Пловдив

ЗА НАС

Нашите компетентни служители ви гарантират винаги първокласно обслужване, правилни решения и най-модерни начини на разрешаване на всяка ситуация, свързана със заключващи способи в домове, офиси, сейфове, каси и автомобили. Нашите услуги обхващат широк спектър от различни дейност по монтаж и демонтаж на брави, патрони и всички видове заключващи устройства. Ние изработваме ключове по най-съвременни технологии, отключваме врати, извършваме замяна на ключалки, брави, патрони, халки и други.

Ние осигуряваме компетентна автоключарска помощ на територията на цяла Монтана. Нашите екипи извършват аварийно отключване на домове и автомобили с най-модерни способи.  Може да разчитате на качеството и компетентността на нашите служители при извършване на пълния диапазон автоключарски услуги.

КЛЮЧАР ПЛОВДИВ

Какви са цените на ключарските услуги при нас?

Логично е да се питате какви са цените и мога ли да си позволя услугите на ключар или автоключар. Препоръчваме ви да позвъните и да попитате предварително. Хубаво би било е да сравните цените и да се допитане за мнение.

Какво е работното време?

Ключаря на практика няма работно време, защото нуждата от ключарски услуги на практика са денонощни! Може да звъните 24/7 без да се притеснявате, че часа е след полунощ или пък рано сутринта!

Какво е нормално време за реакция?

Естествен въпрос е за колко време може да дойде ключаря и дали може да реагира своевременно и бързо! Нормалната реакция до адрес е до 20-30 мин, но ако в този момент екипа е претоварен и има други обекти реакцията може да бъде и до 1-2 часа!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *