Ключар Велико Търново

4.9/5 - (26 votes)

При необходимост от  ключар или автоключар в гр. Велико Търново

Потърсете нашите ключари на означените за това места в сайта, за да можем да се намесим с нашите бързи и точни услуги, с нашия ключарски и автоключарски опит, с прозрачна и акуратна услуга, и с необходимата за това дискретност. В прекрасен град като Велико Търново с толкова разнообразен жилищен фонд, можете да имате нужда от различни намеси на опитни ключари и автоключари, според нашите възможности, ние идваме при вас и ви помагаме!


ТЕЛЕФОН:  0886584609


Ключар във Велико Търново по всяко време

Никога не знаете, кога ще ви потрябва майстор ключар, когато ви потрябва обаче, знаете, че искате само най-доброто като услуга. Нашите ключари могат да решат най-различни проблеми с вашите ключове, врати; в домашни и офис пространства, в магазина; там където можем да ви бъдем от полза. Потърсете ни по всяко време, за да ви помогнем. Вижте в сайта ни услугите и техните цени, и ни потърсете.

 

Автоключар във Велико Търново по всяко време

Системите за отключване, заключване и защита на вашия автомобил стават все по-сложни и технологизирани. С това се променят и автоключарските услуги. Нашите майстори разполагат със знания, опит и техника, за да ви помогнат в най-различни ситуации. Без значение дали ни търсите за счупен ключ, за проблеми с алармата  или имобилайзера на колата; без значение от марката кола – стара или нова, ние сме на ваше разположение!

Спешна ключарска помощ във Велико Търново   

Така както никога не знаете, кога ще ви потрябва ключар, още по-сложно става когато услугата ви трябва спешно и неотложно. Тогава можете да ни се обадите, за да задействаме нашия екип от ключари или автоключари, за да може най-бързо и спешно при вас да се появи точния човек. Услугите ни са придружени с дискретност и професионализъм, такива каквито бихте очаквали от всеки майстор!

Отключване на секретна брава / отключване на врати

Проблеми със секретни брави или патрони, счупени касови брави, повредени врати с различни конфигурации на бравата, нужда от дубликат на секретен ключ.  Помагаме с  опита на нашите майстори ключари, с техника и дългогодишен опит.

ТЕЛЕФОН:  0886584609


УСЛУГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

  • бързи и навременна реакция за отключване на врати и автомобили
  • отключване на сейф
  • изваждане на дубликати
  • демонатж на брава
  • изработки на ключове на различни модели и марки автомобили
  • прекодиране
  • продажба на акесесоари, ключодържатели и др.

 


ФИРМА: Ню Кей ВТ ЕООД
МОЛ: Иван Иванов

Колко струват нашите услуги?

За да разберете нашите цени може да ни звъннете. Това, което ние можем да гарантираме е професионализъм, коректност и добро отношениe!

С какво работното време работим?

Практически ние нямаме работно време, защото работим 24/7! Свързвайте се с нас по всяко време!