ЗА НАС

Ключарски и автоключарски услуги от КЛЮЧАР24

ключар или автоключарНие залагаме на опита, защото го имаме. Дългогодишният опит в занаята и изкуството на ключарството ни е срещнал с най-различни ситуации – в жилищни домове, с лични автомобили, с търговски обекти – намесвали сме се аварийно или в ателието, но винаги сме разрешавали и най-сложните случаи.

Ние извършваме професионално от най-елементарните в занаята, смяна на ключ и брава, изработка на ключове по ключалки; инсталираме модерни брави и патрони, преработваме брави и каси, които са защитени с най-съвременните защити. От голям приоритет в нашата работа е следването на модерните тенденции в ключарския занаят – работата с лицензираните продукти на българския пазар, които осигуряват заключващите системи на частните и обществени сгради.

Нашата цел е да получите качествено, сигурно и професионално обслужване на място където са пристигнали нашите ключари, или в ключарското ни ателие.

Услугите ни са адресирани към спешни аварийни намеси, но и за направата на богат асортимент от ключове, аксесоари към защитни механизми, брави и патрони; поставяме катинари, бронировки, розетки, изработваме и още по-сигурни ключодържатели.

При спешна намеса в жилище, офис или търговски обект, когато са счупени ключове, или брава, когато механизмите за отключване и заключване са блокирани, в каквато и да е тежка ситуация, нашите ключари са дискретни и уважават вашата собственост. Ние не толерираме повреда на частни и лични вещи за сметка на ремонт.

По всяко време на денонощието – 24 часа – нашите ключари са готови да реагират. Достигаме всеки квартал в София – в зависимост къдет се намирате – от 30 минути до четвърт час. При авария с ключ на кола, пристигаме на мястото на подадения сигнал.

Освен аварийна помощ за врати и коли, ние работим и концептуално, като даваме съвети и се ангажираме да консултираме собственици за обезопасяване на тяхната собственост. Просто трябва да ангажирате наш ключар по телефона, за да може той да дойде на място и да направи оглед на конкретните дадености, на характеристиката на външните врати, прозорци и т.н. Разчитайте на професионалното ни мнение, пълната дискретност и уважение към вашата собственост.

Освен високите цели за качествени професионални услуги в сферата на ключарството и автоключарството, ние се стараем да ви осигурим и най-достъпните възможни цени.